Ideaal Rijswijk

Met de ideale ligging van The Minister in Rijswijk is dit een geliefde plek om te wonen voor iedereen die omringd wil worden door grote steden en groene recreatiegebieden. Met circa 55.000 inwoners is Rijswijk een middelgrote gemeente in Zuid-Holland met Den Haag, Delft en Rotterdam om de hoek. Rijswijk is een groene stad. De plantsoenen, wijkparken en regionale parkgebieden zorgen ervoor dat Rijswijk er aantrekkelijk uitziet. En omdat alles zo ingericht is dat je met jouw eigen vervoer of met het ov overal gemakkelijk kunt komen, is in Rijswijk alles binnen handbereik.

Alles dichtbij

The Minister bevindt zich op de hoek van de Sir Winston Churchilllaan en de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Om de hoek bevindt zich Bogaard Stadscentrum: een woon-, werk- en winkelgebied dat de komende jaren volop in ontwikkeling is en uit zal groeien tot een levendig stadscentrum. Het wordt diverser, groener en aantrekkelijker. Ontspannen op een terrasje, spelen met de kinderen bij een fontein, nog even wat boodschappen halen. 

Winkelen

Naast Bogaard Stadscentrum zijn ook de winkels rond de Oude Kerk in het historische centrum een bezoekje waard. Hier staat op zaterdag ook de markt tussen 08.00 en 16.00 uur. Met meer dan 40 marktkramen en ruime keuze uit bloemen, kaas, groente, vis, noten, dierbenodigdheden, brood en meer.

Je hoeft straks Rijswijk helemaal niet meer uit. Wil je toch een keer winkelen in Den Haag? Pak het openbaar vervoer en in een mum van tijd sta je op het Spui. 

 

Cultuur

Naast winkelen biedt Rijswijk nog veel meer. Voor cultuur kun je terecht bij de bibliotheek, het Centrum voor de Kunsten (met muziek, dans, theater en beeldende kunst) en de Rijswijkse Schouwburg. De geschiedenis van Rijswijk vind je in het oude dorpshart en Museum Rijswijk.

Sport

Om vitaal te blijven zijn er meer dan genoeg sportverenigingen waar je kunt voetballen, tennissen, zwemmen en nog veel meer. Sport je liever individueel? Dan zijn de Rijswijkse parken en natuurgebieden ideaal en allemaal goed te bereiken vanaf The Minister.

Ga je gewoon voor een frisse neus? Dan zit je met de fiets in circa 20 minuten op het strand. Of parkeer je fiets in recreatiegebied Delftse Hout, Park de Voorde of Naald van Rijswijk.