Vanaf 14 september in verhuur!

Goed nieuws: de 220 appartementen van The Minister gaan op woensdag 14 september om 09.00 uur in verhuur! Vanaf dat moment kun je je oriënteren op huisnummerniveau en is het mogelijk om je online in te schrijven. Maar voordat het zover is, informeren we je graag over de woningtypen en het online inschrijven. Lees snel verder!
 

Voor welk woningtype ga jij?

Met keuze uit 220 appartementen, verdeeld over tien woningtypen, biedt The Minister een ruim aanbod. Er is keuze uit twee- en driekamerappartementen variërend van ca. 67 m² tot wel 93 m². Op de website kun je alle tien de woningtypen bekijken met bijbehorende specificaties, impressies en moodboard! We geven je graag een beeld van de indelingsmogelijkheden en tips voor je interieur. Klik hier om de woningtypen te bekijken. Voor welke ga jij?
 

Online inschrijven

Op woensdag 14 september om 09.00 uur start de verhuur en is het mogelijk om je online in te schrijven. Heb je jouw ideale appartement(en) uitgezocht? Dan doorloop je verschillende stappen, zoals het invullen van jouw persoonsgegevens en het delen van relevante documenten. Om in aanmerking te komen voor een appartement, dien je te voldoen aan de huurvoorwaarden. Benieuwd? Download de concept huurvoorwaarden via de website door te klikken op deze link.


MyQii app

Om in aanmerking te komen voor een appartement van The Minister, dien je te voldoen aan bepaalde voorwaarden en inkomenscriteria. Tijdens het inschrijven kun je jouw persoons- en inkomensgegevens veilig en eenvoudig delen met de MyQii app.

MyQii maakt het mogelijk om rechtstreeks geverifieerde persoonsgegevens op te halen bij verschillende overheidsbronnen door DigiD. Denk hierbij aan MijnOverheid, de Belastingdienst en het UWV. Je deelt deze gegevens eenvoudig binnen een veilige omgeving met het verhuurteam van The Minister. Door jouw persoonsgegevens op deze manier te delen, weet je dat je reageert met de juiste gegevens.

Download ter voorbereiding van je inschrijving nu alvast de MyQii app via de Appstore of Google PlayLet op: inloggen bij MyQii kan pas vanaf 14 september 09.00 uur! Het online inschrijfformulier op de website van The Minister toont vanaf dat moment de inlogcode waarmee je kunt inloggen in MyQii.

Meer weten over Qii? Klik dan hier voor meer informatie.

Terug naar blog