Stappenplan inschrijven

De verhuur van The Minister is gestart en de eerste inschrijfronde is gesloten. Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat voor de woningen die onder optie staan of beschikbaar zijn. Lees verder voor meer informatie.
 

TOEWIJZINGSPROCEDURE
Als je gematcht wordt aan een woning, ontvang je per e-mail hierover een bericht. Je kunt de voorlopige toewijzing dan accepteren of annuleren. Hiervoor heb je 3 dagen de tijd, anders vervalt de toewijzing.

Zodra je de woning accepteert, hebben we een aantal aanvullende toetsingsdocumenten nodig. Welke documenten dit zijn, lees je in de huurvoorwaarden.

Wanneer de documenten akkoord zijn, ontvang je de digitale huurovereenkomst ter ondertekening. De appartementen worden naar verwachting medio het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd.

VERHUURINFORMATIE
Op deze website vind je alle verhuurinformatie terug. Het beschikbare aanbod bekijk je in de online woningzoeker. Dit is een interactieve tool waarmee je je ideale appartement kunt uitzoeken. Per huisnummer kun je de specificaties bekijken, maar ook de impressies, de verhuurtekening, de huurprijzen en servicekosten.

Klik hier om jouw ideale appartement uit te zoeken in de woningzoeker. Ga je voor een comfortabel tweekamerappartement, een ruime tweekamer ‘special’ met een slaapkamer en-suite of een extra royaal driekamerappartement?


Wil je je inschrijven als reservekandidaat? Volg dan de stappen in onderstaand stappenplan.

STAPPENPLAN INSCHRIJVEN
Wil je je inschrijven voor één van de appartementen? Doorloop dan onderstaande stappen.
•    Stap 1: Log in binnen je persoonlijke account
•    Stap 2: Klik links in het menu op 'Online inschrijfformulier'
•    Stap 3: Vul alle gevraagde gegevens volledig en naar waarheid in 
•    Stap 4: Log in binnen de MyQii app (download voor Android of Apple) met de verificatiecode die het inschrijfformulier toont
•    Stap 5: Deel via de MyQii app je (persoons)gegevens
•    Stap 6: Geef aan naar welk(e) appartement(en) je voorkeur uitgaat (hoe meer voorkeuren je doorgeeft, hoe groter de kans wordt dat je een woning (voorlopig) toegewezen krijgt)
•    Stap 7: Onderteken het formulier en klik op 'verzenden'
 
In het document met de huurvoorwaarden lees je meer over de gevraagde documenten en inkomenscriteria. 

N.B.: Zonder de verplichte documenten kan je niet meeloten voor een (voorlopige) toewijzing. De gevraagde documenten zijn op te halen met de gratis MyQii app of met behulp van DigiD (ook gratis) te downloaden op de websites van de Belastingdienst en het UWV.

Terug naar blog