Jouw persoonlijke wooncoach

Wil je wonen in The Minister, maar weet je nog niet waar je moet beginnen of zie je op tegen de organisatie van een verhuizing? Onze wooncoach Roy Stegeman van VB&T Makelaars helpt je graag op weg. 
 
Van een oriënterend gesprek tot de intensieve begeleiding van het verhuisproces. Roy ondersteunt je graag daar waar jij hulp bij nodig hebt. "Samen brengen we bijvoorbeeld de woonwensen in kaart en de belemmeringen die je ervaart om te verhuizen”, geeft hij aan. Desgewenst kan Roy bij je thuis langskomen om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden in het proces.
 
Roy is geboren, getogen en woonachtig in Den Haag. Hij kent de markt in de omgeving goed. “Ik sta voor een eerlijk en betrouwbaar advies en ben altijd klantgericht en betrokken”, aldus Roy. Wel zo fijn als je hulp nodig hebt!
 
Waar kan de wooncoach nog meer bij helpen?
- Adviseren over de woningkeuze
- Orde scheppen in het papierwerk 
- Helpen met de digitale inschrijving
- Adviseren bij de verkoop van de huidige woning en bepalen welke overwaarde eventueel meegenomen kan worden in de financiële beoordeling van de huuraanvraag
 
Wil je ook persoonlijke hulp van onze wooncoach Roy? Neem dan contact op met VB&T Makelaars via het telefoonnummer 088-5454645. Dan zal Roy binnenkort contact met je opnemen. Een afspraak bij je thuis of op locatie is zo geregeld!

Terug naar blog